KRÁDEŽE PSŮ !!

Drazí přátelé...

Chtěli bychom Vás tímto upozornit na neuvěřitelný nárůst krádeží psů nejenom v našich krajích - v Čechách i na Slovensku se v poslední době stalo mnoho podobných případů. Situace začíná nabírat obrovských rozměrů.

Dost případů je považováno za útek psů, ačkoliv okolnosti těchto “útěků” jsou velmi zarážející. Když pes uteče, existuje několik svědků, kteří inkriminované psy viděli na volno a doslova utíkají, ale v poslední době se množí případy “útěků”, kdy psi jakoby zmizeli z povrchu zemského. Nicméně je pouze spekulací, zda jde o útěk či krádež.

Rádi bychom Vás touto cestou požádali o pomoc s informováním co největšího okruhu lidí o tomto problému a pokusili se zastavit tento špinavý obchod - krádeže na objednávku.

Podle našich zjištění se jedná o velmi organizovanou skupinu skládající se z tipařů - osob, které vyhledávají objednané psy a dávají po úspěšném vytipování hledaného zvířete avízo své organizaci, která provede samotnou krádež a uskuteční prodej zadavateli, který si celou akci objednal.

Zkuste si představit sami sebe na místě někoho, komu ukradli pejska. Jaké by byly Vaše pocity z nejistoty, jestli Váš pejsek ještě žije, kde je a co se mu případně mohlo stát. Za jakým účelem byl odcizen. Ačkoliv to zní drasticky, zda nebyl ukraden na maso.

Prosíme Vás, buďte velmi vnímaví během procházek s Vašimi miláčky, pokud objevíte podezřelé chování.  Pokud si někdo podezřele dlouho prohlíží psy za plotem, nápadně často se kolem nich prochází ... napište o něm třeba jen na facebook nebo na webové stránky, varujte své přátele i širokou veřejnost…

A pokud můžete, udělejte jakákoliv opatření, jako například bezpečnostní kamery, byť jen atrapy s cedulkou na vratech - “objekt monitorován kamerovým systémem”. Mějte bezpečné ploty, zamykací branky na Váš pozemek a nenechávejte Vaše miláčky uvázané bez dozoru ani před obchodem. (Případné zloděje neodradí ani “bojová plemena”) - cokoliv, co je ve Vašich silách k odrazení těchto organizovaných band.

Prosím, pokud souhlasíte, pomozte s osvětou a varováním všech pejskařů umístěním tohoto textu na facebook, své webové stránky, či jakýkoliv jiný zdroj, tekrý máte k dispozici pro varování Vašich přátel i široké veřejnosti k eliminování či úplnému zastavení tohoto špinavého obchodu.

Tímto bychom také rádi oslovili všechny majitele, kterým byl pes odcizen, aby nás co nejdříve kontaktovali na níže uvedená telefonní čísla nebo emaily. Pokusíme se sesbírat co nejvíce informací, třeba se několik psích miláčků díky této akci najde.

Velmi Vám děkujeme za pomoc

andrejka.amarantino@seznam.cz , +420 736 709 358

ditka007@gmail.com , +420 776 609 605

Jestliže v ráji nejsou psi,potom chci po smrti jít tam,kam odešli oni.

Vsevjednom.cz